Vanuit de hoofdruimte heb je zicht op de bar. In de bar werkt een van de medewerkers, meestal een barista. Deze barista kan natuurlijk geweldig goede koffie maken met onze professionele halfautomaat en ter plekke gemalen bonen. Ook de diverse soorten thee worden hier bereid.

Op onze mooie houten toonbank zijn veel van onze lekkernijen uitgestald. Zo kun je op je gemak je favoriete gebakje of andere lekkernij kiezen.

De bar heeft verder natuurlijk ook een soort van receptiefunctie. Je kunt hier je zaal voor je bijeenkomsten reserveren en verder kun je hier afrekenen. Ook kunnen we je van alles over Zutphen vertellen als je als bezoeker in onze mooie stad bent.

Ons Genietcafé werkt graag digitaal. Daarom vragen wij je zo veel mogelijk te pinnen. En een zaal of werkruimte reserveren kan ook online.

 
 

Uiteraard maken we gebruik van een modern kassasysteem zodat je bestelling op het terras net zo goed verwerkt wordt als je bestelling in de salon of in de grotere ruimtes van het Genietcafé.

Een goede automatisering zorgt er bovendien voor dat we goede management informatie krijgen en zo goed kunnen sturen op kosten. Zo houden we het Genietcafé gezond en toekomstbestendig.

 

Maar het meest bijzondere is toch wel onze koffiemachine. Een échte filterdrager met pistons waar je als barista een opleiding voor gevolgd moet hebben. Wij hebben gekozen voor de Sanremo Verona, en hele mooie machine.

Inclusief twee koffiemolens van Mahlköning met instelbare maalgraad en temperatuur. Kom je ook een espresso of één van de andere soorten heerlijke koffie proeven ?

 

In het Genietcafé hebben we overal gratis wifi. Dus richt hier gerust je flexplek in !