Ons Genietcafé is gevestigd in een rijksmonument in Zutphen aan een prachtig hofje. Lokaal bekend als Huize Borro. Dit prachtige rijksmonument is gebouwd in 1343.  Eerder was op deze locatie biologisch restaurant Eetlust gevestigd.


 

In het Genietcafé hebben we natuurlijk ook een mooie plek voor kinderen gereserveerd. Hier vindt je leuk en duurzaam speelgoed. Geniet van onze lekkernijen terwijl je kinderen zich heerlijk vermaken. En speciaal voor kinderen hebben we een aparte kaart met lekkernijen.

Liever wat meer rust en wat minder dynamiek ?
Bezoek dan onze salon. In de salon is het heerlijk bijkomen en genieten van de huiselijke gezelligheid.

Als je het rijksmonument binnenkomt door de statige ingang van Huize Borro dan kun je linksaf naar onze keuken.

Ga je rechtsaf dan kom je in ons heerlijke genietcafé. Zo tref je een uitnodigende houten leestafel waar dagelijks tijdschriften en dagbladen voor je klaar liggen. Verder natuurlijk diverse zitplekken en loungebanken. In het midden is de bar gesitueerd waar alle drankjes voor je klaargemaakt worden. Deze grote ruimte in historische sfeer is de hoofdruimte van het Genietcafé.

Loop je echter door naar de volgende ruimte dan kom je in een prachtige salon. Deze salon is ingericht als gezellige en huiselijke kamer. Hier kunnen rustzoekers, senioren en andere levensgenieters heerlijk tot rust komen. In de salon tref je naast gewone zitplekken ook een loungebank aan. In deze huiskamer zijn een aantal foto's te zien van vroeger, een stukje geschiedenis van het Oude Bornhof.

Vanuit de ingang van Huize Borro kun je eenvoudig naar onze toiletgroep, waar een mindervalidentoilet en een babyverschoonruimte niet ontbreken.

Tot slot kun je met de lift naar de volgende etage waar diverse ruimtes worden verhuurd voor gezellige bijeenkomsten, vergaderingen of thema-avonden.

 
 

De salon van het Genietcafé is een bezoek waard met al haar prachtige historische details.

We hebben ook een zonnig en ruim terras met 48 zitplekken waar u kunt genieten van het prachtige hofje.