Ruime mogelijkheden met onze "inhuis catering"

"Inhuis" cateringservice

Onze cateringservice wordt verzorgd door speciaal voor u geselecteerde cateringbedrijven. Heeft u een eigen cateraar op het oog? Overleg met ons, meestal is dat namelijk ook mogelijk.

Bij het reserveren van een van onze zalen of kamers kunnen wij je aanbieden vanuit onze keuken lekkernijen en gerechten te maken voor je bijeenkomst. Als wij inschatten dat het voor onze keuken te druk wordt dan kunnen we samen met jou kijken of het verstandiger is om een goed cateringbedrijf in te schakelen. Wij staan uiteraard in voor de uitstekende kwaliteit en onze cateraars zijn hier kind aan huis.

Voor fingerfoods, tapas, borrelgarnituur kan uiteraard ook onze eigen keuken ingezet worden.

Catering Zutphen

Catering Zutphen gaat voor het totaalbeeld. Maatwerk, details en persoonlijke aandacht zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Dit geldt uiteraard ook voor de service Private Dining; een heerlijke, door Catering Zutphen verzorgde, culinaire avond in een persoonlijke sfeer.

Catering Zutphen is een professioneel bedrijf, waar kwaliteit en service voorop staan.
Of het nu gaat om drank of spijs, aankleding of personeel, wij verzorgen graag tot in de puntjes uw feest, ontmoeting of diner. Download het Foodbook voor veel inspiratie!