Speciaal voor maatschappelijke organisaties stellen wij graag ruimte beschikbaar !

Vanuit de historie van Huize Borro is er altijd al een maatschappelijke functie geweest in dit gebouw.
Genietcafé Zutphen wil dit voortzetten en stelt daarom graag haar verhuurbare ruimtes voor 60% beschikbaar aan maatschappelijke organisaties. Vertegenwoordig jij een maatschappelijk doel en wil je meer weten over het gebruik van onze ruimtes, lees dan snel verder. In onderstaande flyer (download) staan alle arrangementen en prijzen speciaal voor maatschappelijke organisaties. 

Voor maatschappelijke organisaties hanteren we geen tarief per gebruiker of bezoeker maar wel een kleine onkostenvergoeding voor het gebruik van het gebouw en voor bijvoorbeeld koffie en thee. Het hangt er een beetje van af wat voor een maatschappelijk doel het betreft en wat de functie van het gebruik precies is. Een openbare lezing is iets anders dan een bestuursvergadering ;-).

We gebruiken geen strakke kaders maar om voor het 'maatschappelijke tarief' in aanmerking te komen zal je organisatie tenminste moeten voldoen aan het uitgangspunt dat er geen commerciële doelstelling is, je organisatie bijdraagt aan een betere wereld, een betere doelgroep of gewoon aan een fijner Zutphen. Overleg vooral !

Wat we niet doen is drukke feesten, luidruchtige recepties, harde muziek en dat soort zaken. Dat past niet in een rijksmonument zoals Huize Borro en al helemaal niet in de omgeving van het prachtige en rustige hofje. De eindtijd is altijd maximaal 22 uur.

Gebruik:
In principe kan een maatschappelijke organisatie gebruik maken van onze ruimtes.  Structureel gebruik, bijvoorbeeld elke week bepaalde vaste dagdelen, kan alleen in de Gravenkamer en de Flexkamer.

Voor een beschrijvend overzicht van de verhuurbare ruimtes klik hier.

Coaching, coachingshuis, vergaderlocatie, vergaderruimte, spreekkamers, werkkamers, overlegruimte, vergaderarrangement, zzp, zzpruimte, flexruimte, bijeenkomstruimte, yoga, tai chi, spiritualiteit, vergaderingen, recepties, cursusruimte, cursussen, bedrijfspresentatie, lezingen, lezingzaal. In Zutphen kun je terecht bij o.a. Driekant Ambachtscentrum, het Middenhuis, het Koelhuis, huiskamer de Ontmoeting, Intell Resort, Huize Borro, Dock, Inbox15 en Atrium. De leukste bijeenkomsten plan je in het Genietcafé aan de Oude Bornhof in Zutphen.